welcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit aenean commodo

follow our awesomeness
back to top
  /  Blog   /  7 redenen waarom je een sweater moet rocken!

Sweaters zijn er voor iedereen en in verschillende kleuren. Bekijk hieronder de 7 redenen waarom je een sweater moet rocken

1. Sweaters kan je super leuk combineren!
Combineer je sweater met een witte blouse eronder, met daar onder weer een mooie kokerrok. Kan prima voor op de zaak. Een trui kan dus altijd en is super trendy!

2. Je hebt het niet meer koud
Een warme sweater beschermt je tegen de kou. Zowel buiten als binnens huis of gewoon op kantoor. Het maakt niet waar je bent, je hebt het altijd warm!

3. Het bespaart energie
Als je binnen in huis een dikke trui aantrekt, hoef je de verwarming niet hoog te zetten. Super goed voor het milieu, maar het scheelt natuurlijk ook in je portemonnee.

4. Ze zijn er in verschillende kleuren
De sweaters van JERO zijn beschikbaar in verschillende kleuren, grijs, zwart, rood en groen.

5. Je hoeft je buik niet in te houden
Jullie kennen het fenomeen “buik intrekken” vast wel, althans ik wel. Lekker uiteten bij een sushi restaurant je lekker vol eten, maar dan zoveel eten dat het “verstandig” is om je buik in trekken. Met een sweater is dat niet nodig dames. Het covert alles, althans…heel veel!

6. Ze zitten oh zo lekker
Buiten het feit dat het ongewenste vormen covert of het energie bespaard, zitten ze gewoon ontzettend lekker. Een sweater zit onwijs comfortabel en zacht. Veel beter dan de strakke tops of t-shirt.

7. Trek zijn trui aan
Dames, laten we eerlijk zijn. We trekken meer zijn truien aan dan dat we onze eigen truien aantrekken. Onder het mom van “Jouw truien zitten veel lekkerder”.

De leukste kinder en volwassen sweaters shop je natuurlijk bij JERO.