welcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit aenean commodo

follow our awesomeness
back to top
  /  Over ons
Over ons

Wat leuk dat je op deze pagina komt. Ben je nieuwsgierig naar wie wij zijn en waarom wij met byJERO zijn begonnen? Dan ben je hier op de goede pagina want dat ga ik jullie vertellen!

 

Mijn naam is Charissa en ik ben JERO samen met mijn vriend begonnen toen onze zoon Eljero nog maar een paar maanden oud was. Hij is dus onze grote inspiratiebron. Toen ik in verwachting was en wilde shoppen vond ik dat alle baby- en kinderkleding, die te koop is in de winkels, nogal gewoontjes is. Het heeft gewoon net niet de juiste attitude en stijl. Dus zijn we begonnen met dagdromen en het dagdromen werd voorzichtig ontwerpen en het voorzichtig ontwerpen werd het uitwerken van concrete plannen. En man man man, wat vond ik het toch allemaal spannend. Maar toen kwam dan eindelijk echt de dag dat we onze droom werkelijkheid gingen maken: 20 november 2015 gingen we online. Ik ben zo trots op ons dat we doorgezet hebben. Het is niet altijd makkelijk te combineren met onze banen, die wij nog naast hebben. Maar al die knappe happy costumers maken het meer dan de moeite waard! <3

 

De slogan van by JERO is “For Kids With Style”. Omdat onze kleding stylish, hip & van deze tijd is. Het is een merk voor kids die lekker rebels en stoer zijn. De kleding van JERO is verkrijgbaar in de maten 50 t/m 128. We love Black and White maar tegenwoordig hebben we ook steeds meer a Touch of Color in onze collectie. We staan vooral bekend om onze unieke shirts met stoere teksten & quotes met een knipoog. De shirts zijn van goede kwaliteit en hebben een mooie pasvorm. Naast onze shirts verkopen wij ook handgemaakte kleding in stoere prints en hebben we ook verschillende accessoires in ons assortiment.

 

Wij zijn al heel erg trots op wat wij tot nu toe bereikt hebben maar wij willen nog zoveel meer. Stap voor stap komen we daar wel.

– Say yes to new adventures –