welcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit aenean commodo

follow our awesomeness
back to top
  /  Blog   /  Shop nu nog veiliger
Nog veiliger online shoppen

Sinds kort shop je bij JERO via een SSL verbinding, maar wat is een SSL verbinding precies?

Wat is SSL?
SSL staat voor Secure Socket Layer, dit zorgt voor een versleutelde verbinding tussen een webserver en een internetbrowser. Hierdoor zijn alle gegevens die worden verzonden beveiligd en deze kunnen niet door buitenstaanders worden gestolen. Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL of een groene balk. PersonenĀ of computers die, versleutelde gegevens onderscheppen, kunnen de inhoud dus niet achterhalen.

Waarom hebben wij gekozen voor een SSL verbinding?
Als er geen gebruik gemaakt wordt van een SSL verbinding, is het versturen van je gegevens onveilig en is de website kwetsbaar voor spionageaanvallen. Dit kan gevaarlijk zijn wanneer de website gevoelige informatie zoals creditcardgegevens, iDeal betalingen en aanmeldingsgegevens bevat.

Privacywetgeving
De wet heeft bepaald dat je in alle gevallen waarbij je een formulier of betaalmodule gebruikt, je gebruik moet maken van een beveiligde verbinding. Met een SSL-certificaat verzekeren wij je ervan dat niemand anders inzicht heeft in je (betaal)gegevens.