welcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit aenean commodo

follow our awesomeness
back to top
  /  Verzenden & Retouneren

LEVERING
JERO verstuurd alle bestellingen met POSTNL. De verzendkosten van een brievenbuspakket zijn €3,50 en een pakket €5,95. Voor bestellingen uit Belgie en Duitsland rekenen wij €9,-. Wij proberen alle bestellingen altijd binnn 1-5 werkdagen te versturen (met uitzondering van feestdagen en het weekend).

RETOUNEREN
Is jouw bestelling niet wat je ervan verwacht had? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren. Binnen 14 dagen na ontvangst mag je jouw bestelling retourneren. Heb je een kapot product ontvangen? Laat ons dit dan binnen 48 uur weten. We sturen dan z.s.m. een vervangend item op.
Producten uit de sale nemen wij niet retour, hiervoor ontvang je een tegoedbon t.w.v. het aankoopbedrag. Producten die kapot, vies of niet in de originele staat zijn, worden niet geaccepteerd. Indien je retour te laat bij ons binnen is ontvang je van ons een tegoedbon

Wil je jouw product ruilen? JERO stuurt kosteloos jouw bestelling op zodra de retour is verwerkt. Heb je vragen? Wij staan voor je klaar! Heb je vragen? Mail ons dan op info@byjero.com.

Retouradres:
Petuniastraat 158
3135 EA Vlaardingen